Ray Mansikka on makea elämys

Ray Mansikka on yksi perinteisemmistä ja toimivimmista hedelmäpeleistä, mikä on tarjolla. Peli on yksinkertainen, mutta siinä yksinkertaisuudessa piileekin sen salaisuus. Voittoyhdistelmiä on vain kahdeksan, mutta samalla kiekkojen kuvien määrää on pienennetty. Pelin juju piileekin sen hienovaraisemmassa pelaamisessa.

Moni on myös valittanut tuplaamisen puutetta, mutta Mansikka peli ottaa tässä mielestäni paremman linjan ja antaa mahdollisuuden lukita kiekkoja. Tuplaus nimittäin Ray:n peleissä ei ole kovin kannattavaa, sillä sen todennäköisyydet ovat huonommat kuin 50%. Tuplaaminen vie pitkällä aikavälillä kaikki voitot, mutta lukituksella voi ohjata konetta antamaan parempia voittoja.

Korkea hedelmäpelien palautusprosentti

On myös yksi merkittävä syy siihen miksi Ray Mansikka juuri erittäin hyvä peli. Sen palautusprosentti on korkea verrattuna muihin Ray:n peleihin. Mansikka peli palauttaa 92,6479% kaikista voitoista, joka suomalaisten pelien mittapuulla on erittäin korkea tulos. Moni peli nimittäin jää alle 90 prosentin.

Ray Mansikka onkin nykyisistä kolikkopeleistä yksi voitokkaimmista. Jos tätä peliä ei ole vielä päässyt kokeilemaan, niin nyt olisi viimein korkea aika.

Be Sociable, Share!