Pelaa mansikkaa kotisohvalta

Mansikka hedelmäpeli on siltä osin inhottava peli, että sen pelaaminen suoraan netissä rahasta ei onnistu. Kyllä tietysti Ray:n omilla sivuilla voit pelata mansikkaa leikkirahalla, mutta tämä ei tietenkään riitä. On kuitenkin olemassa keinoja, joilla saat saman klassisen pelikokemuksen oikealla rahalla.

Kloonimansikka netissä

Pelaa mansikka hedelmäpeliä pelaamalla jotain muuta. Kuulostaa kummalta, mutta näin se on. Netissä on nimittäin hyvä lista pelejä, jotka ovat samanlaisia yksilinjaisia lukittavia hedelmäpelejä kuin mansikka, mutta antavat mahdollisuuden pelata oikealla rahalla. Saat siis saman pelikokemuksen, vaikka kuvat onkin hieman erilaisia siitä mihin olet tottunut.

Yksi hienous on myös bonuksena siinä, että pelaa mansikka peliä muiden pelien kautta. Vaikka mansikan palautusprosentti on suomalaisella mittapuulla oikein mainio, on se silti nettipelien mitoissa pieni. Moni nettipeli aloittaa prosenttinsa 95:stä, kun taas mansikan prosentti on 92,6. Tämä pieni lisä on mitä mainioin syy vaihtaa kuvat toisenlaisiin. Pelaa mansikka hedelmäpeliä automaatilla ja vertaa sitä netin peleihin ja saatat saada uuden suosikin samanlaisesta pelistä mihin olit jo tottunut.

Be Sociable, Share!