Kultajaska kaivaa rahaa

Vaikka olemmekin kertoneet mansikan loistavuudesta täällä paljon, on kuitenkin kerrottava toisesta Ray:n kovasta hitistä. Kulta-jaska on yksi uusista tulokkaista, mutta se on lyönyt itsensä läpi nopeasti mukavalla pelattavuudella. Peli on hieman erilainen mihin monet suomalaiset ovat tottuneet, mutta muutoksen tuulet ovat olleet lempeitä tässä suhteessa.

Viisi rulla, kymmenen linjaa

Kultajaska on normaaleista suomalaisista peleistä poiketen viisirullainen kymmenlinjainen peli, jossa on tarjolla bonuspelejä, joissa voit kerätä lisävoittoja. Kulta jaska onkin kerännyt itselleen jo mittavan joukon faneja ja tämä joukko kasvaa päivittäin.

Pelissä on myös yksi eroavaisuus suomalaisiin peleihin. Siinä nimittäin pystyy helposti keräämään itselleen suuren joukon ilmaisia kierroksia. Peli on todella antelias niiden suhteen ja hyvä pelaaja voikin pelata pienellä rahamäärällä todella pitkään vain ilmaisten kierrosten avulla.

Netissä vain Kultajaskan klooni

Kulta jaska kärsii hieman myös samasta ongelmasta kuin moni muukin Ray:n peli. Kultajaska netissä ei vain onnistu suoraan rahalla. Tähän on tietysti hyvä kiertotie, sillä kultajaska on nettipeleihin nähden hyvin perinteinen tyypiltään. Kulta jaska netissä onnistuu helposti vaihtamalla toisen pelin alle ja sama mekaniikka jatkuu uusilla kuvilla.

Be Sociable, Share!